Hörgeräte testen: 30-Tage Rückgaberecht bei MySecondEar

Test naslouchátka bezplatně

V tomto článku se dozvíte, proč byste měli využít příležitosti k testování sluchadel před zakoupením, jak se používá taková zkušební fáze v MySecandear, s nímž jsou náklady připojeny a která testovací zařízení můžeme zpřístupnit námi. < /P>

Nyní testujte sluchové pomůcky & gt;

Proč bych měl testovat sluchadla?

Sluchátko není královským nákupem - z finančního a praktického hlediska - by proto měl být pečlivě zvážen výběr vhodných zařízení. Pouze při přenášení a testování se ukáže, zda funkce naslouchadla splňují jejich potřeby a zda se zkušenosti od jiných uživatelů odrážejí v jejich případě. Slyšení je nesmírně individuální, a proto může správná sluchadla pro každého zahrnovat něco jiného. Proto je vhodné vyzkoušet naslouchátko v testovací fázi před konečným nákupem. Pokud jste se sluchadly spokojeni, můžete je získat s čistým svědomím a přesně vědět, co získáte.

Nyní testujte sluchové pomůcky & gt;

Jak dlouho mohu otestovat sluchadla?

Chcete -li otestovat naslouchátko, jednoduše kontaktujte našeho týmu MySeconDear a informujte žádost o zařízení a domluvte si schůzku k přizpůsobení. Po obdržení sluchadel začíná 30denní testovací fáze, ve které můžete zkontrolovat kompatibilitu zařízení se svým životem v jakýchkoli situacích. Nakonec, při závěrečné diskusi s jedním z našich konzultantů pro slyšení, diskutujte o vašich zkušenostech a názorech.

Nyní testujte sluchové pomůcky & gt;

Kde mohu vyzkoušet sluchové pomůcky?

Zařízení jsou snadno upravena naší akustikou sluchu v pohodlí jejich domova. Alternativně jste také vítáni, abyste nás navštívili v jednom z našich moderních specializovaných obchodů po celém Německu. Poté, co jste obdrželi testovací zařízení poštou a domluvili si schůzku, jeden z našich profesionálních péče o sluch vás volá v den jmenování prostřednictvím smartphonu a proveďte úpravu s vámi z dálky. Přesný proces závisí na výrobci testovacího zařízení, naleznete v podrobnějších informacích o vzdáleném nastavení letáku obsažené v balíčku testovacího zařízení.

Nyní testujte sluchové pomůcky & gt;

náklady pro mě?

Ne, testování sluchadel je za vás zcela bezplatně a také zcela nevázaná. Mysecandear znamená průhlednost, takže pro vás neexistují žádné skryté náklady!

Nyní testujte sluchové pomůcky & gt;

Které sluchové pomůcky mohu testovat na Mysecandear?

Pracujeme se všemi předními výrobci, takže vám doporučujeme zcela nezávisle. Může se občas vyskytnout, že modely naslouchadel nejsou k dispozici jako demo verze. Pokud by tomu tak mělo být, naši konzultanti sluchu na to samozřejmě upozorní na to.

Nyní testujte sluchové pomůcky & gt;