Hörgeräte lauter stellen: So geht es!

sluchové pomůcky jsou hlasité: tak to funguje!

Moderní sluchové pomůcky obvykle automaticky přizpůsobují svůj objem svému okolí. Klidné tóny jsou posíleny, aby byly slyšitelnější. Můžete však také ručně nastavit objem sluchadla , abyste je optimálně přizpůsobili vašim přáním. Existují různé možnosti:

od "Grip za uchem"

Na samotném naslouchání je obvykle kontrola hlasitosti ve formě tlačítka nebo COG . V závislosti na konkrétních nastaveních, která pro vás váš akustik vytvořil, jsou tlačítka naprogramována při změnách objemu nebo programu. Váš akustik bude diskutovat o tom, která tlačítka na sluchadlových pomůrech pro nastavení objemu.

Klasicky Zvyšte objem stisknutím ovládání hlasitosti nahoře nebo otočením kola nahoru. Pro lepší stabilizaci je vhodné použít sluchadlo s palcem a použít ukazováček pro ovládání hlasitosti . Ve většině případů je změna objemu doprovázena signálním tónem, který se také stává tišší nebo hlasitější. Jakmile je dosaženo nejvyšší úrovně, ukazuje to kontinuální tón.

od dálkového ovládání

V dnešní době je velká část známých výrobců dálkové ovládání nabízí, s nimiž mohou změnit nastavení sluchadel. Kromě změny programu lze také regulovat stisknutím tlačítka . Dálkové kontroly jsou jasně označeny „+“ a „-“, přičemž „+“ se používá ke zvýšení objemu .

aplikace odpovídajícího výrobce naslouchátka pro smartphone. V nich lze změny úrovně hlasitosti provádět posuvníky nebo klepnutím na . Tato možnost je obzvláště vhodná pro technologii -avvary, protože nemusí být prováděno žádné další zařízení ve formě dálkového ovládání.

Poznámka : Vezměte prosím na vědomí, že nastavení objemu se resetuje při změně programu nebo zapnutí a zapnutí sluchadel.